Let’s Play Marketing és la propietària i gestora d’aquesta web. Pot contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a: hola@letsplaymarketing.cat

Let’s Play Marketing ll’informa que si navega per aquesta web adquireix des del primer moment la condició d’usuari, i haurà de fer servir aquesta web de conformitat amb la normativa aplicable de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Llei 34/2002 LSSI-CE).

Per poder contactar a través d’aquesta web, l’usuari accepta expressa i íntegrament les següents Condicions d’ús i la Política de privacitat i de cookies en relació a la finalitat del ‘tractament de les dades que decideixi facilitar-nos.

Condicions d’ús. L’accés i l’ús de la pàgina web lestsplaymarketing.cat es regiran i quedaran subjectes a les presents condicions generals. Així, l’accés i ús de la pàgina web implica l’acceptació plena i sense reserves de les presents “Condicions generals” i el conjunt de la llei, que l’usuari ha de llegir detingudament.

Les pàgines i continguts poden contenir errors, inexactituds o omissions. En aquest cas li preguem ens ho comuniqui el més aviat possible per procedir a la modificació pertinent.

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITAT

Finançat per la Unió Europea – Next Generation EU. Tanmateix, els punts de vista i les opinions expressades són exclusivament els de l’autor o autors i no reflecteixen necessàriament els de la Unió Europea o la Comissió Europea. Ni la Unió Europea ni la Comissió Europea poden ser considerades responsables de les mateixes.

Skip to content